03-10-2014 - Luna kwam weer eens spelen, deel 2

     

In verschillende standjes wordt Luna flink geneukt door de mannen. En uiteindelijk kreeg ze van iedereen een flinke sperma douche. Het was weer super geil.

 

03-10-2014 - Luna kwam weer eens spelen op de KamaSut

     

Het leek Luna wel weer eens geil om een nieuw filmpje te maken op de KamaSutrA beurs. In totaal kwamen 4 heren opdagen om met haar een lekkere sexfilm op te nemen. De pikken stonden weer goed stijf.

 

06-11-2013 - Auditie gangbang op de beurs, deel 2

     

In allerlei standjes werd Luna door de heren genomen. Ondanks dat het voor de heren de eerste keer was, deden ze het allemaal super goed. Als beloning kreeg Luna aan het eind een sperma douche.

 

06-11-2013 - Auditie gangbang op de beurs, deel 1

     

Na een oproep kwamen er uiteindelijk 4 heren opdagen om met Luna een auditie te doen. Het werd een geile boel en de pikken van de mannen stonden goed stijf. Luna genoot zichtbaar en kwam een aantal keren klaar.

 

04-10-2013 - Spontane actie

     

Nadat Luna met 4 heren een auditie had gedaan, kondigde zich nog een man aan. Voor Luna was dit zeker geen probleem en na een korte pauze, kon ze er weer met veel plezier tegen aan. Beide kwamen zalig tot een hoogte punt.

 

13-08-2013 - Duo met Jack, deel 2

     

Na een pauze kon jack nog een keer met mij sexen. Dit keer mocht hij mij lekker in mijn strakke kontje neuken. Wat heeft hij mij diep genomen. Als beloning kreeg ik een sperma douche van hem.

 

13-08-2013 - Trio in de slaapkamer, deel 2

     

Na een pauze konden beide heren weer verder. Dit keer werd ik zelfs heftig hard genomen door hun beide. Mijn beide gaatjes werden goed gevuld en mijn keel werd dichtgeknepen. Uiteindelijk was een sperma douche mijn kadootje.

 

13-08-2013 - Trio in de slaapkamer, deel 1

     

Na een oproep online, kwamen 2 heren opdagen om mij te verwennen. Een zalige trio met deze kanjers was het gevolg. Ze hebben mij zelfs in een DP genomen. Dat voelde zalig aan en ik wil dit zeker nog eens voelen.

 

13-08-2013 - Even lekker in bad.

     

Even een moment voor mezelf, speciaal voor mijn fans. Geniet maar lekker hoe ik met mezelf speel en dan door een dikke dildo klaar kom.

 

13-08-2013 - Live tijdens de KamaSutrA beurs, deel 2

     

Het ging er geil aan toe, in de film studio. Om ervoor te zorgen dat de heren goed actief bleven, kwam Sonja een handje helpen. Dat hebben Teresa en haar vriendin Luna geweten. Als beloning kregen beide dames aan het eind een zalige sperma douche.

 

13-08-2013 - Live tijdens de KamaSutrA beurs, deel 1

     

Tijdens de KamaSutrA beurs wilde ik ook wel eens mee werken aan een auditie dag bij Roxy en Sonja. In totaal deden 3 potente heren mee. En ook mijn vriendin Luna was van de party. Het werd een geile boel.

 

13-08-2013 - Duo met Jack, deel 1

     

Jack lijkt het ook wel eens geil om met mij te sexen voor de camera. Na een lekkere pijpbeurt, mocht hij mij achterlangs neuken.